Livet i luciatruppen

Nu har var 3 veckor långa resa börjat. Eller ja, den började i torsdags och vi har redan hunnit med en hel del.
Första dagen hade vi bara 2 gig, fick gå på luciaskola där vi fick lära oss att det vi egentligen klär ut oss till är Jesusbarnet.. Ni får fråga mig mer ifall ni undrar, det var en invecklad och knasig historia det där.

Efter det så fick vi rundvandring i vårt nya hem, Scandic Europa i nordstan. Lyxen bara flödar.

Igår var en dag med mycket mycket sång. Först var vi uppe innan solen och vandrade bort till Domkyrkan och sjöng där, SJUKT häftigt. Efter det var vi på runt på 5 olika ålderdomsem och det var helt underbart. Vi var så uppskattade och de blev så lyckliga. Det kändes som att dom gav oss lika mycke värme och glädje som vi gav dem.

Nu as I'm writing så sitter vi på x2000 påväg till huvudstaden. Vi har precis gått runt och lussat i alla vagnar, svårt att skrida i ett tåg. Men i alla fall, vi ska dit över dagen bara för att sjunga i Sthlms konserthus med Gbgs symfoniker! Jag är lycklig.

Men det är olika känslor det där. Att sjunga på ålderdomshem är nästan det som känns bäst och roligast, för de ger så mycket tillbaka. Domkyrkan och Sthlms konserthus och liknande ställen är häftigt, men mest för oss själva, för det blir inte lika personligt möte med publiken.

Nu ska jag försöka sova lite den sista stunden innan vi når huvudstaden.
Ska försöka skriva mer och oftare, om inte så läs vår luciablogg www.blogg.gp.se/lucia =)

/ Anna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0