1, 2 eller 3?

först har man ingen sedan har man 3..
vad ska man välja?
1. charmig och cool
2. spännande och snygg
3. ögongodis

fight for me ;)

/ Anna

Insert coin and squeeze me for answer

hittade denna underbara idag.
haha så kul..




squeeze me please ;)
/ Anna

Sms eller frukt?

hahahaha.

en lång lång tid

Jag väntade i ett halvår på att någon skulle prata med mig. Att någon skulle fråga vad som hänt och hur jag mådde. I ett halvår väntade jag på någon som jag trodde var en nära vän. Efter ett halvår fick jag ett sms. Ett halvår, ett sms? Nu vet jag inte riktigt hur jag ska hantera det. Det är för lång tid.




Skola i morgon. Varför kan det inte alltid vara lov?

/ Anna

Alla <3 Dag

Alla hjärtans dag med Anna och Susanna.


Tack för en bra kväll Sus<3

/ Anna

Alla hjärtans dag...

Ja, nu är det lite planerat i alla fall. Susanna och jag ska till tintin och fika ett tag tänkte vi, och sedan får vi se vad som händer. Med en partypingla som Sus så har man aldrig tråkigt ;)

Nu ska ja göra mig iordning litegranna. Kanske ska ta på mig något rosa? Haha, vi får se. Okej, jag gillar faktiskt alla hjärtans dag, men i nuläget känns det bara lite tråkigt att man inte har någon extra speciell att dela den med. Aja, Susanna är bra i alla fall!! Vi får spana lite nu ikväll^^

PussPuss <3

thinking of you

Jag behöver göra något riktigt kul idag..
Denna dagen har inte börjat bra, inget speciellt har hänt men jag känner bara att om jag sitter hemma resten av dagen så kommer det inte sluta bra. Vi får väll se om det blir någon singeltjejkväll eller något ikväll, sägs att det är singelkväll på café tintin också xD så vi får la se vad man kan hitta på.. Annars kanske jag drar till Jakob som precis kommit hem från österrike med bruten svanskota och är drogad med morfin.. haha, kan bli spännande.

dennaharspelatspårepeathelamorgonen:

You said move on, where do I go? I guess second best Is all I will know..
Cause when I'm with him I am thinking of you
What you would do if you were the one who was spending the night
Oh I wish that I was looking into your eyes

He kissed my lips I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself..

Thinking of you - Katy Perry



Vinter..

Idag har det varit KALLT!
frusit händerna av mig.. fryser dock inte om fötterna längre, eftersom min mor tyckte jag behövde nya vinterskor när jag kom till mormor häromdagen i mina jätte hela converse.. he he he.. så vi gick till det underbart stora torget i mariestad och kollade i de 2 skoaffärer som finns. Så hittade jag ett par uggs på rean så det fick bli dem.

Kom hem från Sofia för en stund sedan. Vi hade myskväll, hon jag och Susanna. Det var jättetrevligt <3

Men nu ska jag alldeles snart hoppa i säng, fast mitt rum är alltid så kallt så det lockar inte jättemycket just nu. Jag kan ju säga att jag är något avundsjuk på M som idag har haft 19-20 grader.. Det läste jag precis på hans blogg. För det är ju så vi håller kontaken numera. Via datorn.

Jajaja..
Jag har ont i magen också. Vill bara kura ihop mig till en boll, fast det hjälper inte så mycket som man vill att det ska göra. Jag får ta några tabletter innan ja lägger mig så blir det säkert skitbra.

Jag måste faktiskt sova snart snart snart.
Ska upp tidigt och baka bröd till min kära familj.
Sedan får vi la se ifall det blir någon romantisk kväll i morgon.. ha ha ha. ofta liksom.

Allmänt onödigt tjöt nu känner jag.
Äsch.
Hejdå
/ Anna

Gothenburg.

Idag har jag städat färdigt på mitt rum så det är jätte rent o fint nu! Det känns skönt. Sedan har jag planerat lite för i morgon. Ska uppskatta min familj lite tänkte jag, så jag sa upp ganska tidigt och fixa en jättefin frukost med nybakat bröd med mera. Sedan ska jag försöka få min bror att laga någon mat och sen ska jag fixa efterrätten.

Visst är jag en bra dotter? ;)

Nu ska jag snart in till stan..
Sitter här och lyssnar på Gothenburg med Maia Hirasawa.
Den är jätte fin..



Did not think I liked this city,
Thought I, thought I hated this city but

Gothenburg I came back to you
Now you be nice to me, then I'll be nice to you
Gothenburg I thank you
You gave me someone to love, and I really owe you

Maia Hirasawa - Gothenburg

It should be winter now..



You are my everything
myheadandmyheartmymindmywing
I'm never sure of anything with you.

I hope you feel the way I do
What have I done to fall so hard for you?

Tågresa och alla hjärtans dag..

Det var mysigt och åka tåg. Jag fick pluggat en del och lyssnade på massa bra musik.
Kan det bli bättre? Ja, det kan det ju men det var ganska skönt faktiskt. Sedan läste jag lite om Hollywoodstjärnornas vanligaste lögner, victoria's secret dieten, romantiska resor och ALLA HJÄRTANS DAG..

Förlåt men vilken onödig dag egentligen. Visst det är lite gulligulligt när man har någon och så men ändå. Varför ha en bestämd dag då man ska vara lite extra romantisk? Det kan man väll vara vilken dag som helst? Aja, på lördag vet jag inte alls vad jag ska göra.. Kanske sitta hemma med mina favoritfilmer och äta glass. Det låter som en bra plan faktiskt..


Singelhantering av romantikens högtidsdag

Bitter på alla-hjärtans-dag?
Lugn, såhär hanterar du din mardröms dag

  • Trösta dig med att världen plötsligt masspsykats och dragits med i ett korkat kommersiellt jippo. Du är smart och står utanför detta.
  • Brigitte Bardot sa såhär: "Män är som hundar men inte ens hundar beter sig lika illa."
  • Tänk på hur osexigt det verkligen är med nallar som håller i "I love you"-skyltar.
  • Hur romantiskt är det att sitta på en proppfull restaurang med tända ljus på borden och blicka ut över andra hobbyromantiska par?


  • ....

    Det som inte syns finns så länge man längtar..

    Du behöver inte prata med mig.
    Du behöver inte förstå..

    Bio + Fika = Mysigt

    Som vanligt så blir en film aldrig bättre än en bok.
    Men det var ändå en bra film..
    Jag grät, såklart. Jag gråter väldigt lätt i film..

    Efter bion så gick jag och milla och fikade på Café con Leche.
    Det var supermysigt! hyffsat billigt och riktigt gott!
    Hade ingen aning om att det fanns men det har fått 5 fyrar av GP, vilket jag kan förstå. Jag kommer gå dit igen! Jag menar, jag fikade för 30 spänn och fick mig en kopp te och en asgo, STOR och färsk kanelbulle.

    Vi satt där länge och pratade.. Planerade nästan vårat insalg som kommer ske när det är öppen mick i smyrna nästa gång! Oh yes! det kommer blir bra, eller vad säger du Milla ;)?

    Sedan vandrade vi vidare. Gick runt i lite affärer runt linné. Jag hittade en jättefin present till mammsen som fyller år nästa vecka. Sedan drog Milla med mig till martinshop. haha. Det var en kille påväg in precis innan oss, och han kollade sig nervöst omkring innan han tillslut gick in och började kolla på fina filmer där inne xD Vi gick runt där inne och flummade en stund. Sedan kom det in en tjej som tydligen kände den där killen som kollade på de fina filmerna och hon frågade vad han gjorde där. Killen svarade nervöst: "Ehm.. jag letar efter en present till en kompis som fyller år.." Haha, kompis ja, det brukar låta så xD Jag skrattade och Milla köpte sig en piercing.

    Nu sitter jag här och kollar på Sex and the city. Åh det är roligt. Var väldigt sugen på att köpa boxen på gekås förra veckan. Det hade ju inte varit fel att ha den lilla skolådan med heela serien ståendes på hyllan och flitigt spelandes i dvdspelaren. Aja, det är ju det där med pengar, som vanligt. Men någon gång ska jag bli ägare till en sådan skolåda!

    Snart dags att hoppa i säng. Ska upp vid sju i morgon och fixa i ordning lite plugg och sedan åka iväg till centralen och ta tåget hem till min söta mormor<3 Mamma har varit där i några dagar så jag ska bara dit över dagen och sedan åka hem med henne. Ska bli ganska skönt. Bara åka tåg i några timmar är för mig avkopplande..

    Dagens tips är i alla fall Café con Leche!

    Café con leche är ett spanskinspirerat café, som serverar tapas (tortilla, albondigas, gazpacho, paella m.m.) men även annat som ex. lasagne och enpanadas. Allt är hemlagat. Här bakas dessutom allt bröd och kakor i det egna köket. Rykande färska frallor serveras under hela dagen, med ex. serranoskinka el. chorizo som pålägg. All mat och dryck går givetvis att få med sig hem. Lite större beställningar går bra att göra två dagar i förväg.

    Hjärtligt välkomna!



    Nu ska jag sova..

    snart..

    / Anna

     


    Bio

    Ska snart sminka mig och ta på mig kläder.
    Ska in till stan och gå på bio med Camilla =)
    Mysigt! Vi ska te "I taket lyser stjärnorna"
    Det är nog bäst att undvika mascaran idag xD
    Grät nämligen floder när jag läste boken..

    Hoppas det blir bra.

    Nu måste ja fixa mig.
    Puss
    / Anna

    Blä

    Ush!
    Jag hatar att vara sjuk..
    Jag orkar inget annat än att sitta här i soffan och kolla på TV..
    Idag har jag i alla fall lyckats äta mat.
    Jag hade tänkt att träna idag men visst..
    Min kropp kanske tycker att jag ska vila ordentligt detta lovet.
    Jag ska i alla fall försöka tvätta lite idag,
    ja har typ ett berg med kläder på mitt rum som måste tvättas.
    Vi får se vad jag orkar.

    Nu kollar jag på melodifestivelen..
    jag saknar Kristian Luuk och Björn.

    Aja, mycket vettigt ifrån mig idag.

    / Anna

    belive in me

    I'm losing myself, trying to compete with everyone else instead of just being me. Don't know where to turn, I've been stuck in this routine. I need to change my ways instead of always being weak. I don't want to be afraid! I want to wake up feeling beautiful today and know that I'm okay 'cause everyone's perfect in an unusual way. So see I just want to believe in me

    The mirror can lie. It doesnt show you what's inside and it can tell you you're full of lies. It's amazing what you can hide just by putting on a smile. I'm not about to break down, not today.. Beceause I'm not gonna be afraid I'm gonna wake up feeling beautiful today and know that I'm okay 'cause everyone's perfect in an unusual way...

    I just want to belive in me.


    Demi Lovato

    the cruelest kind

    The Holiday går på tv..
    Den är bra.
    Jag tycker om den filmen.
    Den ger mig minnen,
    bra minnen...

    there's another kind of love: the cruelest kind.
    The one that almost kills its victims.
    Its called unrequited love.
    Of that I am an expert.

    Didn't we almost have it all?

    Sometimes when you're young, you think nothing can hurt you. It's like being invincible. Your whole life is ahead of you, and you have big plans. Big plans. To find your perfect match. The one that completes you. But as you get older, you realize it's not always that easy. It's not until the end of your life that you realize how the plans you made were simply plans. At the end, when you're looking back instead of forward, you want to believe that you made the most of what life gave you. You want to believe that you're leaving something good behind. You want it all to have mattered.


    Orkar inte skriva idag.
    Jag är typ sönderstressad..
    I morgon ska jag träna i alla fall.
    Skönt, då blir jag glad.

    Sötaste Susanna har skrivit jättefint om mig på sin blogg idag.
    Jag kommer att finnas här för dig också ska du veta <3
    Jag snor en fin låt av henne nu^^

    The ride with you was worth the fall my friend..
    Loving you makes life worth living.
    Didnt we almost have it all?


    RSS 2.0